Megosztás

Facebook

Kategóriák

Étrendkiegészítők

Teák

Egészséges élelmiszerek, italok

Pékáru

Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok

Szépségápolás, higiénia

Holt-tengeri kozmetikumok

Aromaterápia

Könyv, CD

Rovarriasztók

Víztisztítók

Szappan- és krémkészítés alapanyagai

Egyéb

Paleolit táplálkozás

Ajándékötletek

Paleolit Receptek

Palacsinta torta

Mindig csak ámultam, amikor megláttam az amerikai …

Szilvás gombóc

Az egyik legnagyobb magyar kedvencünket készítettem el …

Churros

Mostanában egyre többször jött velem szembe ilyen-olyan …

Mindenmentes isler

Az isler kislánykorom legnagyobb kedvence.Rendszeresen …

Mindenmentes muffinvariációk

Én biztosan ezeket viszem, ha legközelebb vendégségbe …

A legegyszerűbben elkészíthető kókusztej

A nagy kedvenc a kókusztej, amely számos receptben a már …

Kit-Kat szelet

Gluténmentes, nyers, vegán, paleo, laktózmentes, …

BLACK & WHITE

Hozzávalók: 8 db tojás 3 evőkanál őrölt eritrit …

Sajtos omlós pogi és keksz

Hozzávalók – egy nagy tele tepsihez: A megadott …

Aszalt áfonyával töltött marcipán golyó

Hozzávalók: 40 dkg őrölt mandula 1 db narancs 4 …

Csokis mandulatorta

Hozzávalók: Tészta 4 tojás 20 dkg xukor …

Csokicipó

Hozzávalók – arányosan kevesebb, vagy nagyobb edény …

Spenótos paleo tortilla

Hozzávalók 4 fő részére: 40 dkg spenót 4 db …

Omega-3 szakácskönyv

Omega-3 szakácskönyv
Értékelés:

Cikkszám: zp5

Azt már egyre többen tudják, hogy az emberi szervezetnek szüksége van omega-3 zsírsavra. Az is mindinkább bekerül a köztudatba, hogy az omega-3 zsírsavak jelentős szerepet játszanak a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás, az érelmeszesedés, a magas koleszterinszint elleni küzdelemben, a stroke-megelőzésben, és az agy egészséges működésének megőrzésében. Azt azonban már kevesen tudják, hogy a megfelelő mennyiség bevitele érdekében hogyan kellene összeállítani az étrendet, ráadásul olyan ételekből, amelyeket a család minden tagja szívesen elfogyaszt. Ez az első magyar nyelvű szakácskönyv, amelyik megtanít erre. Bár az olajos húsú halak az omega-3 legjobb forrásai, de zöldséggel, gyümölccsel, olajos magvakkal is elérhető, hogy a megfelelő mennyiség a szervezetbe jusson. A kész és félkész élelmiszerek, az étrendkiegészítők sokaságában nehéz eligazodni, melyiket vásároljuk és melyiket ne. E szakácskönyv összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat, számtalan hasznos tanácsokat ad és megtanít arra, hogyan használhatjuk ki legjobban az omega-3 zsírsav sokrétűen jótékony hatását. Talán újra kedvet csinál ahhoz, hogy a magyar konyha valaha fontos részét képező halételek ismét elfoglalják méltó helyüket étkezési kultúránkban.
Ár: 3 390 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!