Megosztás

Facebook

Kategóriák

Étrendkiegészítők

Teák

Egészséges élelmiszerek, italok

Pékáru

Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok

Szépségápolás, higiénia

Holt-tengeri kozmetikumok

Aromaterápia

Könyv, CD

Rovarriasztók

Víztisztítók

Szappan- és krémkészítés alapanyagai

Egyéb

Paleolit táplálkozás

Ajándékötletek

Paleolit Receptek

Palacsinta torta

Mindig csak ámultam, amikor megláttam az amerikai …

Szilvás gombóc

Az egyik legnagyobb magyar kedvencünket készítettem el …

Churros

Mostanában egyre többször jött velem szembe ilyen-olyan …

Mindenmentes isler

Az isler kislánykorom legnagyobb kedvence.Rendszeresen …

Mindenmentes muffinvariációk

Én biztosan ezeket viszem, ha legközelebb vendégségbe …

A legegyszerűbben elkészíthető kókusztej

A nagy kedvenc a kókusztej, amely számos receptben a már …

Kit-Kat szelet

Gluténmentes, nyers, vegán, paleo, laktózmentes, …

BLACK & WHITE

Hozzávalók: 8 db tojás 3 evőkanál őrölt eritrit …

Sajtos omlós pogi és keksz

Hozzávalók – egy nagy tele tepsihez: A megadott …

Aszalt áfonyával töltött marcipán golyó

Hozzávalók: 40 dkg őrölt mandula 1 db narancs 4 …

Csokis mandulatorta

Hozzávalók: Tészta 4 tojás 20 dkg xukor …

Csokicipó

Hozzávalók – arányosan kevesebb, vagy nagyobb edény …

Spenótos paleo tortilla

Hozzávalók 4 fő részére: 40 dkg spenót 4 db …

Illatszappan

 

Illatszappan

Írta: tmarianna -

Igazi luxus kényeztetés.
Krémesen habzó, mennyei illatú szappan, amely nem csak a testet ápolja, hanem a lelket is.

A képen látható szappanok közül a muffin formájúak készültek e recept szerint.

Hozzávalók

  • 300 g olívaolaj 300 g repceolaj
  • 250 g kókuszolaj
  • 100 g sheavaj
  • 50 g ricinus olaj
  • 130 g NaOH
  • 270 g víz
  • 5 ml ylang-ylang illóolaj
  • 2.5 ml szantálfa illóolaj
  • 2.5 ml geránium illóolaj
  • 2.5 ml jázmin illóolaj
 

Elkészítés
A szappant hideg eljárással kell elkészíteni. A pontos eljárást itt megtalálod: http://illatosszappan.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=132

Forrás: lukreciakencei.hu

vissza

Hozzászólások