Megosztás

Facebook

Kategóriák

Étrendkiegészítők

Teák

Egészséges élelmiszerek, italok

Pékáru

Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok

Szépségápolás, higiénia

Holt-tengeri kozmetikumok

Aromaterápia

Könyv, CD

Rovarriasztók

Víztisztítók

Szappan- és krémkészítés alapanyagai

Egyéb

Paleolit táplálkozás

Ajándékötletek

Paleolit Receptek

Palacsinta torta

Mindig csak ámultam, amikor megláttam az amerikai …

Szilvás gombóc

Az egyik legnagyobb magyar kedvencünket készítettem el …

Churros

Mostanában egyre többször jött velem szembe ilyen-olyan …

Mindenmentes isler

Az isler kislánykorom legnagyobb kedvence.Rendszeresen …

Mindenmentes muffinvariációk

Én biztosan ezeket viszem, ha legközelebb vendégségbe …

A legegyszerűbben elkészíthető kókusztej

A nagy kedvenc a kókusztej, amely számos receptben a már …

Kit-Kat szelet

Gluténmentes, nyers, vegán, paleo, laktózmentes, …

BLACK & WHITE

Hozzávalók: 8 db tojás 3 evőkanál őrölt eritrit …

Sajtos omlós pogi és keksz

Hozzávalók – egy nagy tele tepsihez: A megadott …

Aszalt áfonyával töltött marcipán golyó

Hozzávalók: 40 dkg őrölt mandula 1 db narancs 4 …

Csokis mandulatorta

Hozzávalók: Tészta 4 tojás 20 dkg xukor …

Csokicipó

Hozzávalók – arányosan kevesebb, vagy nagyobb edény …

Spenótos paleo tortilla

Hozzávalók 4 fő részére: 40 dkg spenót 4 db …

Spenótos paleo tortilla

 

Spenótos paleo tortilla

Hozzávalók 4 fő részére:
40 dkg spenót
4 db tojás
Só, fokhagyma
2 evőkanál mandula-, kókusz-, szezám- vagy gesztenyeliszt
Kókusztej

  • Forrázd le a 40 dkg spenótot, majd amikor kihűlt 4 db tojással turmixold össze
  • Kicsi ízesítésként adj hozzá sót és ízlés szerint vagy összezúzott fokhagymát vagy fokhagymaport
  • 2-3 evőkanál maglisztet és kókusztejet keverj a masszához, úgy hogy palacsinta tészta állagú legyen
  • Palacsintasütőben palacsintaként süsd ki a tésztát
  • Metéltre felvágtam és kész is volt a pörkölthöz való “tészta”
  • Reszelhetsz rá sajtot, akkor sajtos tészta lesz belőle
  • Meg lehet tölteni hússal vagy zöldségekkel, és feltekerni, majd sajttal megszór

Forrás: PaleoVital Receptsorozat
A könyvet és az alapanyagokat megtalálja üzletünkben.

 

vissza

Hozzászólások