Megosztás

Facebook

Kategóriák

Étrendkiegészítők

Teák

Egészséges élelmiszerek, italok

Pékáru

Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok

Szépségápolás, higiénia

Holt-tengeri kozmetikumok

Aromaterápia

Könyv, CD

Rovarriasztók

Víztisztítók

Szappan- és krémkészítés alapanyagai

Egyéb

Paleolit táplálkozás

Ajándékötletek

Paleolit Receptek

Palacsinta torta

Mindig csak ámultam, amikor megláttam az amerikai …

Szilvás gombóc

Az egyik legnagyobb magyar kedvencünket készítettem el …

Churros

Mostanában egyre többször jött velem szembe ilyen-olyan …

Mindenmentes isler

Az isler kislánykorom legnagyobb kedvence.Rendszeresen …

Mindenmentes muffinvariációk

Én biztosan ezeket viszem, ha legközelebb vendégségbe …

A legegyszerűbben elkészíthető kókusztej

A nagy kedvenc a kókusztej, amely számos receptben a már …

Kit-Kat szelet

Gluténmentes, nyers, vegán, paleo, laktózmentes, …

BLACK & WHITE

Hozzávalók: 8 db tojás 3 evőkanál őrölt eritrit …

Sajtos omlós pogi és keksz

Hozzávalók – egy nagy tele tepsihez: A megadott …

Aszalt áfonyával töltött marcipán golyó

Hozzávalók: 40 dkg őrölt mandula 1 db narancs 4 …

Csokis mandulatorta

Hozzávalók: Tészta 4 tojás 20 dkg xukor …

Csokicipó

Hozzávalók – arányosan kevesebb, vagy nagyobb edény …

Spenótos paleo tortilla

Hozzávalók 4 fő részére: 40 dkg spenót 4 db …

Palacsinta torta

 

Palacsinta torta

Mindig csak ámultam, amikor megláttam az amerikai palacsintából készült tortacsodákat. Gondoltam összehozok most már én is egy hasonlót. És tényleg nem bonyolult. Én földimogyoróval és kókuszkrémmel töltöttem, hogy szép kontrasztos legyen, mint a képeken.

Hozzávalók 7 darab palacsintához:

A töltelékhez:

Az öntethez:

  • 40 g földimogyorókrém
  • víz

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat 30 g lisztkeverék, 3 g eritvia, 50 g víz. Készítsünk belőle amerikai palacsintát. Azonnal öntsük forró olajozott palacsintasütőbe és közepes fokozaton süssük körülbelül 1 percig, majd széles lapáttal fordítsuk meg és süssük készre a másik oldalát is. Ezt ismételjük meg hétszer. Amint elkészültek kenjük meg felváltva kókusz és földimogyoró krémmel és rétegezzük egymásra felváltva. Az öntethez keverjük össze a földimogyoró krémet annyi vízzel, hogy sűrűn folyós állaga legyen, majd csorgassuk rá a tortára. Ízlés szerint díszítsük. Én most aprított földimogyoróval és ribizlivel szórtam meg.

vissza

Hozzászólások