Megosztás

Facebook

Kategóriák

Étrendkiegészítők

Teák

Egészséges élelmiszerek, italok

Pékáru

Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok

Szépségápolás, higiénia

Holt-tengeri kozmetikumok

Aromaterápia

Könyv, CD

Rovarriasztók

Víztisztítók

Szappan- és krémkészítés alapanyagai

Egyéb

Paleolit táplálkozás

Ajándékötletek

Paleolit Receptek

Palacsinta torta

Mindig csak ámultam, amikor megláttam az amerikai …

Szilvás gombóc

Az egyik legnagyobb magyar kedvencünket készítettem el …

Churros

Mostanában egyre többször jött velem szembe ilyen-olyan …

Mindenmentes isler

Az isler kislánykorom legnagyobb kedvence.Rendszeresen …

Mindenmentes muffinvariációk

Én biztosan ezeket viszem, ha legközelebb vendégségbe …

A legegyszerűbben elkészíthető kókusztej

A nagy kedvenc a kókusztej, amely számos receptben a már …

Kit-Kat szelet

Gluténmentes, nyers, vegán, paleo, laktózmentes, …

BLACK & WHITE

Hozzávalók: 8 db tojás 3 evőkanál őrölt eritrit …

Sajtos omlós pogi és keksz

Hozzávalók – egy nagy tele tepsihez: A megadott …

Aszalt áfonyával töltött marcipán golyó

Hozzávalók: 40 dkg őrölt mandula 1 db narancs 4 …

Csokis mandulatorta

Hozzávalók: Tészta 4 tojás 20 dkg xukor …

Csokicipó

Hozzávalók – arányosan kevesebb, vagy nagyobb edény …

Spenótos paleo tortilla

Hozzávalók 4 fő részére: 40 dkg spenót 4 db …

Mindenmentes muffinvariációk

 

Mindenmentes muffinvariációk

Én biztosan ezeket viszem, ha legközelebb vendégségbe megyek. Mindenevőkkel leteszteltem, ezért is biztos a sikere. Persze seperc alatt elfogytak. Én egyszerre készítettem el őket, de csinálhatod külön-külön is dupla, vagy akár tripla mennyiséggel. Nekem az összes muffin (17 db) 30 perc alatt sült meg teljesen. Ráadásul nem csak muffinként szuperálnak a receptek, süteményt is lehet belőlük készíteni dulpa, tripla mennyiséggel. Hát nem csodás?

Csupacsokis muffin

Hozzávalók:

Tészta:

Csokikrém:

  • 1 db banán (160 g héja nélkül)
  • 6 g Eden Premium bio kakaópor
  • 1 teáskanál rumaroma

Elkészítés:

Tészta:

A csokoládét vágjuk apró kockákra, majd keverjük össze az összes hozzávalóval. Öntsük szilikonos muffin formákba (nekem 6 darab lett). Előmelegített 180 fokos sütőben alsó-felső sütéssel süssük készre 20-25 perc alatt (sütőfüggő).

Csokikrém:

Késes aprítóval dolgozzuk krémesre a hozzávalókat. Tipp: Ha nem elég szilárd a krém egy csipet Eden Premium útifű maghéj liszttel javíthatunk az állagán (de tényleg csak egy csipet legyen).

Citromos-mákos muffin

Hozzávalók:

Tészta:

  • 145 g Bake-Free piskóta-muffin lisztkeverék
  • 45 g Eden Premium eritvia
  • 1 csomag bourbon vanília aroma
  • 20 g darált mák
  • 1 db bio citrom reszelt héja és leve (48 g lé)
  • csipet Eden Premium fekete só
  • 155 g víz

Citromkrém:

  • 100 g Eden Premium kesudió
  • 40 g Eden Premium eritvia
  • 50 g víz
  • 1 darab bio cirtom leve és reszelt héja (28 g lé)

Elkészítés:

Tészta:

Keverjük össze a hozzávalókat és öntsük szilikonos muffin formákba (nekem 6 darab lett). Előmelegített 180 fokos sütőben alsó-felső sütéssel süssük készre 20-25 perc alatt.

Citromkrém:

Turmixoljuk krémesre a hozzávalókat. Érdemes a kesudiót pár órára beáztatni előtte, majd leszűrni.

Pisztáciás-gyömbéres muffin

Hozzávalók:

Tészta:

Pisztáciakrém:

  • 100 g Eden Premium kesudió
  • 20 g pisztácia (héj nélkül mérve)
  • 40 g Eden Premium eritvia
  • pár csepp citromlé
  • 50 g víz

Elkészítés:

Tészta:

Tisztítsuk meg a pisztáciát, majd vágjuk apró darabokra. Keverjük össze a hozzávalókat és öntsük szilikonos muffin formákba (nekem 5 darab lett). Előmelegített 180 fokos sütőben alsó-felső sütéssel süssük készre 20-25 perc alatt (sütőfüggő).

Pisztáciakrém:

Turmixoljuk krémesre a hozzávalókat. Érdemes a kesudiót pár órára beáztatni előtte, majd leszűrni.

vissza

Hozzászólások