Kategóriák

Étrendkiegészítők

Teák

Egészséges élelmiszerek, italok

Pékáru

Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok

Szépségápolás, higiénia

Holt-tengeri kozmetikumok

Aromaterápia

Könyv, CD

Rovarriasztók

Víztisztítók

Szappan- és krémkészítés alapanyagai

Egyéb

Paleolit táplálkozás

Ajándékötletek

Megosztás

Facebook

Google+

Paleolit Receptek

A legegyszerűbben elkészíthető kókusztej

A nagy kedvenc a kókusztej, amely számos receptben a már …

Kit-Kat szelet

Gluténmentes, nyers, vegán, paleo, laktózmentes, …

BLACK & WHITE

Hozzávalók: 8 db tojás 3 evőkanál őrölt eritrit …

VAJAS KEKSZ

Hozzávalók: 7 evőkanál őrölt mandula 1 evőkanál …

Sajtos omlós pogi és keksz

Hozzávalók – egy nagy tele tepsihez: A megadott …

Aszalt áfonyával töltött marcipán golyó

Hozzávalók: 40 dkg őrölt mandula 1 db narancs 4 …

Csokis mandulatorta

Hozzávalók: Tészta 4 tojás 20 dkg xukor …

Csokicipó

Hozzávalók – arányosan kevesebb, vagy nagyobb edény …

Spenótos paleo tortilla

Hozzávalók 4 fő részére: 40 dkg spenót 4 db …

Top termékek

GoGirl Női pisilőeszköz

GoGirl Női pisilőeszköz Akciós ár:
7 000 Ft helyett
5 490 Ft

Flavin7 Artemisinin (30db-os) …

Flavin7 Artemisinin (30db-os) - Artemisia annua (egynyári üröm, édes üröm) Akciós ár:
10 180 Ft helyett
9 360 Ft

UKKO Reflux Teakeverék

UKKO Reflux Teakeverék Ár: 1 490 Ft

Acmella kivonat 10ml

Acmella kivonat 10ml
Értékelés:

Cikkszám: cos339

Az acmella kivonat a bőr rugalmasságát fokozó, egészséges szerkezetét helyreállító, feszesítő, regeneráló, ránckisimító hatású kozmetikai hatóanyag. 

Felhasználási javaslatok

  • anti-aging kozmetikumokba
  • érett bőr ápolására
  • narancsbőr, terhességi csíkok megelőzésére és kezelésére   

Hatásai:

  • feszesítő, regeneráló, ránckisimító hatású
  • fokozza a bőr rugalmasságát
  • helyreállítja a bőr eredeti szerkezetét

Adagolás 2%

Feldolgozás: Nem hőérzékeny, a zsírfázissal együtt melegíthető, de lehetőség szerint a már kézmelegre hűlt készítményekbe keverjük.

 

INCI: Caprylic/Capric Triglycerid and Spilanthes Acmella Flower Extract

Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

 

Spilanthes acmella (Asteraceae), magyar nevén iskolavirág vagy ábécéfű,a szubtrópusi területeken (Brazília, India, Dél-Afrika) honos csípős ízű fűszernövény. A népgyógyászatban teáját és alkoholos kivonatát régóta alkalmazzák fájdalomcsillapító, érzéstelenítő, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása miatt pl. fogfájás, szájüregi gyulladások kezelésére.

Olajos kivonatának kozmetikai hatásai zsíroldékony alkilamid hatóanyagainak köszönhetők, melyek jótékonyan befolyásolják a bőr rugalmasságának, feszességének, normál szerkezetének kialakításáért felelős kollagén-elasztin-fibroblaszt rendszer működését. Bőrfeszesítő, ránckisimító, szerkezetjavító hatása már az első alkalmazás után igazoltan érezhető. Az acmella kivonat mindezek fényében az idősödő és érett bőr ápolására szánt kozmetikumok (pl. szemkörnyék ápolók, arckrémek, szérumok), valamint a narancsbőr és a terhességi csíkok megelőzésére és kezelésére szánt készítmények különösen értékes hatóanyaga.

Acmella kivonatunkhoz használt növények környezetbarát, fenntartható gazdálkodásból származnak, ahol ügyelnek a populáció fenntartására.

Az acmella kivonat enyhe növényi illatú, halványsárga olaj, amely más olajokkal jól elegyedik, vízben oldhatatlan. Alkilamid hatóanyagai hőre nem érzékenyek, ezért a kivonat a zsírfázissal együtt melegíthető, de az egyéb hatóanyagok megóvása érdekében lehetőleg a már kézmelegre hűlt készítményekbe keverjük.

Ár: 2 105 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!