Kategóriák

Étrendkiegészítők

Teák

Egészséges élelmiszerek, italok

Pékáru

Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok

Szépségápolás, higiénia

Holt-tengeri kozmetikumok

Aromaterápia

Könyv, CD

Rovarriasztók

Víztisztítók

Szappan- és krémkészítés alapanyagai

Egyéb

Paleolit táplálkozás

Ajándékötletek

Megosztás

Facebook

Google+

Paleolit Receptek

A legegyszerűbben elkészíthető kókusztej

A nagy kedvenc a kókusztej, amely számos receptben a már …

Kit-Kat szelet

Gluténmentes, nyers, vegán, paleo, laktózmentes, …

BLACK & WHITE

Hozzávalók: 8 db tojás 3 evőkanál őrölt eritrit …

VAJAS KEKSZ

Hozzávalók: 7 evőkanál őrölt mandula 1 evőkanál …

Sajtos omlós pogi és keksz

Hozzávalók – egy nagy tele tepsihez: A megadott …

Aszalt áfonyával töltött marcipán golyó

Hozzávalók: 40 dkg őrölt mandula 1 db narancs 4 …

Csokis mandulatorta

Hozzávalók: Tészta 4 tojás 20 dkg xukor …

Csokicipó

Hozzávalók – arányosan kevesebb, vagy nagyobb edény …

Spenótos paleo tortilla

Hozzávalók 4 fő részére: 40 dkg spenót 4 db …

Bauck HOF Bio Pizza tésztakeverék 350g

Bauck HOF Bio Pizza tésztakeverék 350g
Értékelés:

Cikkszám: bauck19

ellenőrzött gluténmentes
kelesztés nélkül, Mini-pizzaként is elkészíthető

5 perc elkészítés – 20 perc sütés, a mennyiség egy tepsihez, két sütőformához vagy 10-12 Mini-pizzához elegendő

Elkészítési javaslat:

  • 1. vizet és olajat adunk hozzá: az elektromos sütő 225˚C-ra előmelegítjük (gáz: 4 fokozat, légkeverős: 190 ˚C). A tasak tartalmát egy tálba öntjük, majd 250ml langyos vizet és 2 ek. olajat (pl. olívaolaj) adunk hozzá.
  • 2. gyúrni: az összetevőket egy kézi konyhagéppel kikeverjük, a tészta ragadósabb a megszokottnál ami megkívánt, így a kész tészta szaftos marad belül.
  • 3. nyújtás: egy tepsit (ca. 35x30cm) vagy két kerek tortaformát (kb. 28 cm) olajjal kikenjük vagy sütőpapírral kibéleljük. A tésztát ételkeményítővel meghintjük és sütőpapírba tekert sodrófával kinyújtjuk.
  • 4. rátét, fűszerezés, olajozás: a tésztát egyenletesen megkenjük paradicsompürével. Izlés szerint megrakjuk feltéttel, fűszerezzük majd olívaolajjal meghintjük. Paradicsompüré helyett lehet paradicsom-ketchupot, -szószt, -szalszát vagy passzírozott paradicsomot használni.
  • 5. sütés: a sütőben a középcső szinten kb. 15-20 percig sütjük. (elektromos sütő 225˚C-ra előmelegítve, gázsütőben 4 fokozaton, légkeverősben 190 ˚C)

Alap recept: Tesztát elkészítjük, paradicsompürével bekenjük, ráteszünk friss paradicsom szeleteket (500g) és Mozarella sajt szeleteket (350g). Tengeri sóval, borssal és friss bazsalikom levelekkel fűszerezzük és olivaolajjal meghintjük.

Összetevők: teljes rizsliszt*, kukoricakeményítő*, rizsliszt*, sütőpor (kelesztő: nátriumhidrogén karbonát, savanyító: monokálium tartrát, kukoricakeményítő*), sűrítő: guarmag liszt*, quinoa-kovászpor* (teljes quinoa liszt*, rizsliszt*, indító kultúrák), tengeri só, élesztő, nyers nádcukor*, sűrítő: Xanthan
*ellenőrzött biogazdálkodásból

Nyomokban tartalmazhat csillagfürtöt.

Ár: 975 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!