Kategóriák

Étrendkiegészítők

Teák

Egészséges élelmiszerek, italok

Pékáru

Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok

Szépségápolás, higiénia

Holt-tengeri kozmetikumok

Aromaterápia

Könyv, CD

Rovarriasztók

Víztisztítók

Szappan- és krémkészítés alapanyagai

Egyéb

Paleolit táplálkozás

Ajándékötletek

Megosztás

Facebook

Google+

Paleolit Receptek

A legegyszerűbben elkészíthető kókusztej

A nagy kedvenc a kókusztej, amely számos receptben a már …

Kit-Kat szelet

Gluténmentes, nyers, vegán, paleo, laktózmentes, …

BLACK & WHITE

Hozzávalók: 8 db tojás 3 evőkanál őrölt eritrit …

VAJAS KEKSZ

Hozzávalók: 7 evőkanál őrölt mandula 1 evőkanál …

Sajtos omlós pogi és keksz

Hozzávalók – egy nagy tele tepsihez: A megadott …

Aszalt áfonyával töltött marcipán golyó

Hozzávalók: 40 dkg őrölt mandula 1 db narancs 4 …

Csokis mandulatorta

Hozzávalók: Tészta 4 tojás 20 dkg xukor …

Csokicipó

Hozzávalók – arányosan kevesebb, vagy nagyobb edény …

Spenótos paleo tortilla

Hozzávalók 4 fő részére: 40 dkg spenót 4 db …

Bauck HOF Bio gyors kenyérkeverék 500g

Bauck HOF Bio gyors kenyérkeverék 500g
Értékelés:

Cikkszám: bauck18

Ellenőrzött, gluténmentes, élesztőmentes rizskenyér teljes kiőrlésű rizsliszttel

2 perc készítés – 58 perc sütés = 60 perc alatt kész
Csak 500ml vizet kell hozzáadni. Kb. 850g kenyérhez elegendő.

Ilyen egyszerű elkészíteni:

  • 1. A sütőt 225ºc-ra alsó-felső hőre előmelegítjük. (Gázsütő 4-es fokozatra)
  • 2. A gyors kenyér keveréket 500ml hideg vízzel 2 percig összekeverjük.
  • 3. Nem szabad keleszteni.
  • 4. A tésztát egyből egy zsírozott kenyérsütő formába töltjük.(24, 25 vagy 26cm-es)
  • 5. A tetejét vízzel átsimítjuk. Tipp: Nagyon szép lesz a teteje, ha hőálló olajjal vagy margarinnal bekenjük.
  • 6. Egy hőálló kis tálat forrásban lévő vízzel a sütőbe helyezünk.
  • 7. A kenyeret 5 percig sütjük, majd a közepén hosszában mélyen belevágunk.
  • 8. A rácsot a legalsó szintre helyezzük és itt sütjük tovább 53 percig.
  • 9. Rögtön kivesszük a formából és a szeletelés előtt egy rácson hűlni hagyjuk.

Variációk:
pld.75g dióval; 50g pirított hagymával; 100g sárgarépával; 75g asztatott mazsolával; 100g darabolt olívával; 4 gerezd fokhagymával

Élesztős kenyér kenyérsütő automatához:
A kenyérsütő gépbe először 450ml hideg vizet töltünk, majd hozzáadjuk a kenyérkeveréket egy csomag száraz élesztővel. Javasolt a “gyors programban” sütni. A keverés közben javasolt a tésztát 2-3-szor a forma oldaláról leszedni.
Tipp: Pótoljon 125g vizet tejföllel egy szaftosabb eredményért.

Összetevők: teljesrizsliszt*39%, kukoricakeményítő*, kukoricaliszt*, quinoa kovászpor* 7% (teljes quinoa liszt*, rizsliszt*25%, indító kultúra) napraforgómag*, lenmag*, sűrítő: szentjánoskenyérmag liszt*, szezám-mag*, tengeri só, sütőpor (kelesztő: nátrium-hidrogenkarbonat, sav: monókálium tartrat, kukoricakeményítő*), sűrítő: Xanthan
*ellenőrzött biogazdaságból

Nyomokban tartalmazhat szóját.

Ár: 1 425 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!