Kategóriák

Étrendkiegészítők

Teák

Egészséges élelmiszerek, italok

Pékáru

Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok

Szépségápolás, higiénia

Holt-tengeri kozmetikumok

Aromaterápia

Könyv, CD

Rovarriasztók

Víztisztítók

Szappan- és krémkészítés alapanyagai

Egyéb

Paleolit táplálkozás

Ajándékötletek

Megosztás

Facebook

Google+

Paleolit Receptek

A legegyszerűbben elkészíthető kókusztej

A nagy kedvenc a kókusztej, amely számos receptben a már …

Kit-Kat szelet

Gluténmentes, nyers, vegán, paleo, laktózmentes, …

BLACK & WHITE

Hozzávalók: 8 db tojás 3 evőkanál őrölt eritrit …

VAJAS KEKSZ

Hozzávalók: 7 evőkanál őrölt mandula 1 evőkanál …

Sajtos omlós pogi és keksz

Hozzávalók – egy nagy tele tepsihez: A megadott …

Aszalt áfonyával töltött marcipán golyó

Hozzávalók: 40 dkg őrölt mandula 1 db narancs 4 …

Csokis mandulatorta

Hozzávalók: Tészta 4 tojás 20 dkg xukor …

Csokicipó

Hozzávalók – arányosan kevesebb, vagy nagyobb edény …

Spenótos paleo tortilla

Hozzávalók 4 fő részére: 40 dkg spenót 4 db …

Bauck HOF Bio Brownies sütemény keverék 400g

Bauck HOF Bio Brownies sütemény keverék 400g
Értékelés:

Cikkszám: bauck2

sötét süteménykeverék csokidarabokkal – ellenőrzött gluténmentes
Tej és tojás nélkül is készíthető elkészítés 5 perc, sütési idő kb. 25 perc

Elkészítés egy tepsiben (kb.20x20cm) vagy egy sütőformában (26cm átmérő)

Elkészítési javaslat tojással:
Szükséges: 200g lágy vaj, 2 tojás, 100ml tej

  • Az elektromos sütőt, felső-alsó hő beállításban, 175˚C-ra előmelegítjük.
  • A Brownie keveréket 200g lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan hozzáadunk 100ml tejet.
  • A masszát sütőformába tesszük és elsimítjuk.
  • A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük.
  • Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.

Elkészítési javaslat tojás nélkül:
Szükséges: 150g lágy margarin, 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag liszt vagy szójaliszt, 100ml víz, szója- vagy rizstej

  • Az elektromos sütőt, felső-alsó hő beállításban, 175˚C-ra előmelegítjük.
  • 150g margarint felolvasztunk egy lábasban és 100ml hideg vizet, rizstejet vagy szójatejet adunk hozzá.
  • A Brownie keveréket egy tálba öntjük és 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag lisztet vagy szójalisztet keverünk hozzá.
  • A margarin-víz keveréket hozzáadjuk, és egyenletes tésztává összekeverjük.
  • A tésztát sütőformába tesszük és elsimítjuk.
  • A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük.
  • Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.

Elkészítés „Csokis muffin”-ként: 
A Brownie keveréket 4 tojással, 200g lágy vajjal, 2 teáskanál sütőporral és 50g keményítővel összekeverjük. A masszát kb.15 muffin-formába szétosztjuk és 175˚C–on 25 percig sütjük.

Elkészítés „Csokis sütemény”-ként: 
Mint a csokis muffin. A masszát egy 26cm-es tepsibe vagy kuglóf-formába tesszük és 175˚C–on 60 percig sütjük.

  • dupla csoki: 100g csokis cseppet vagy reszelt csokit hozzáadunk
  • extra rágós: 2 ek cukorrépaszirupot belekeverünk
  • a klasszikus: 120g darabolt diót hozzáadunk
  • extra gyümölcsös: egy vágott banánt belekeverünk

Összetevők: nyers nádcukor*, kukoricakeményítő*, teljes kiőrlésű rizsliszt*, csokoládécsepp étcsokoládé*15% (nyers nádcukor*, kakaómassza* és –vaj*, emulgálószer: napraforgóvirág lecitin), kakaópor* 8%, sűrítőanyag: szentjánoskenyérmag liszt*, tengeri só, Bourbon vanília*
*ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

A termék nyomokban tartalmazhat tejet és szóját.

Ár: 1 225 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!