Kategóriák

Étrendkiegészítők

Teák

Egészséges élelmiszerek, italok

Pékáru

Mosószerek, tisztítószerek, alapanyagok

Szépségápolás, higiénia

Holt-tengeri kozmetikumok

Aromaterápia

Könyv, CD

Rovarriasztók

Víztisztítók

Szappan- és krémkészítés alapanyagai

Egyéb

Paleolit táplálkozás

Ajándékötletek

Megosztás

Facebook

Google+

Paleolit Receptek

A legegyszerűbben elkészíthető kókusztej

A nagy kedvenc a kókusztej, amely számos receptben a már …

Kit-Kat szelet

Gluténmentes, nyers, vegán, paleo, laktózmentes, …

BLACK & WHITE

Hozzávalók: 8 db tojás 3 evőkanál őrölt eritrit …

VAJAS KEKSZ

Hozzávalók: 7 evőkanál őrölt mandula 1 evőkanál …

Sajtos omlós pogi és keksz

Hozzávalók – egy nagy tele tepsihez: A megadott …

Aszalt áfonyával töltött marcipán golyó

Hozzávalók: 40 dkg őrölt mandula 1 db narancs 4 …

Csokis mandulatorta

Hozzávalók: Tészta 4 tojás 20 dkg xukor …

Csokicipó

Hozzávalók – arányosan kevesebb, vagy nagyobb edény …

Spenótos paleo tortilla

Hozzávalók 4 fő részére: 40 dkg spenót 4 db …

Epres-kókuszos krémfagylalt

 

Epres-kókuszos krémfagylalt

Hozzávalók:

4 dl kókusztej
15 dkg eper (vagy más idénygyümölcs)
10 dkg kókuszolaj
4 ek. nyírfacukor

A kókusztejet, a kókuszolajt és a nyírfacukrot turmixban alaposan összekeverjük. Hozzáadunk 10dkg gyümölcsöt és összeturmixoljuk. Átöntjük egy edénykébe és betesszük a fagyasztóba pár órára, hogy félig megfagyjon. Mikor még a közepe lágy, külseje már majdnem teljesen fagyott kivesszük és alaposan összekeverjük a turmix gépben. Visszaöntjük az edénybe és rátesszük a maradék gyümölcsöket és visszatesszük a fagyasztóba.

Forrás: Paleocentrum

vissza

Hozzászólások